Wack-P21s

voks
P21-S Fælgrens POWER GEL

“Anbefalet af OZ”

“Bedste fælgrens mod kraftigt
fastbrændt snavs” (Citat: Auto Bild)

+ Arbejder hurtigt ved egen kraft
+ Syrefri!

500ml i forstøverflaske, Kr. 98,-
Forsendelsespakning for forhandler: 6 stk.

1000 ml refill Kr. 195,-
Forsendelsespakning for forhandler: 6 stk.

5 liter dunk, Kr. 695,-
Forsendelsespakning for forhandler: 1 stk.

25 liter dunk med tappehane,
Kr. 3.450,-
Forsendelsespakning for forhandler: 1 stk.

100 ml ”testflaske” med spray top,
Kr. 43,-
Forsendelsespakning for forhandler: 12 stk.

P21-S Fælgvoks

Easy-to-clean effekt.

400 ml, Kr. 119,-
Forsendelsespakning for forhandler: 6 stk.

glans
P21-S Dækglans

Ny glans til kedelige dæk.

400 ml,

Kr. 98,-
Forsendelsespakning for forhandler: 6 stk.

alt

P21-S fælgplejeserien fra Dr. O.K. Wack Chemie er en komplet rengørings- og plejeserie til bilens fælge og dæk.

Dr. O.K. Wack Chemie var helt tilbage i 1976 firmaet, der som det første i verden introducerede begrebet fælgrens under produktnavnet P21-S, der som navn har holdt helt frem til i dag, men løbende har gennemgået en enestående produktudvikling, der har fastholdt prædikatet ”markedets bedste fælgrens”. Dokumenteret af utallige tests i bilmagasiner verden over, hvor P21-S oftest kommer ud som testvinder.

Du finder det samlede produktprogram i P21-S serien i vores webshop, men for at hjælpe dig med at holde dine fælge i fin stand og dermed fastholde glæden ved dem, følger her nogle tips og tricks til vedligeholdelse af fælge og dæk:

Anvend aldrig en syreholdig fælgrens. Syren kender ikke forskel på snavs og fælg og angriber derfor fælgen på områder, hvor den oprindelige forsegling er enten mangelfuld eller defekt. Ligeledes vil den syreholdige fælgrens med tiden kunne beskadige bremsedele. Du vil normalt kunne regne med, at de billigste fælgrenseprodukter er baseret på syreholdigt materiale, da det helt klart er den billigste måde at opnå en opløsende effekt. P21-S har ikke som funktion at opløse snavs, men at krybe ind under det og løsne det fra overfladen, således at man med en børste eller ved spuling let fjerner snavset.

Af hensyn til miljøet bør du altid vælge rengøringsprodukter, der er biologisk nedbrydelige.

Anvend ikke fælgrens på opvarmede fælge eller i direkte solskin. Varme vil få fælgrensen til at tørre meget hurtigt, hvilket bremser rengøringseffekten.

Undgå generelt at fælgrensen når at tørre, inden den vaskes af.

Respekter den anbefalede indvirkningstid, da denne er baseret på omfattende tests og derfor grundlag for det bedste resultat.

Vær omhyggelig med de remedier, du evt. anvender i forbindelse med fælgrengøring. Gamle eller snavsede svampe og børster kan ridse fælgen unødigt.

Spul fælgen så længe, at der ikke mere dannes skum fra fælgrensen, og vær omhyggelig med at også bremserne bliver spulet fri for fælgrens.

Har dine fælge fået mindre skrammer, er det tilrådeligt enten at forsegle eller at sprøjte korrosionsbeskyttelse på området. Ubeskyttet rå aluminium vil lynhurtigt begynde at korrodere og dermed ødelægge det flotte udseende.

Find alle P21-S produkterne og beskrivelse af deres anvendelsesområder i RC shoppen: Webshop