0 items - 0,00 kr. 0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for webshop kunder.

Generelle oplysninger:
J.A Rally-Udstyrscentret ApS
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
Tlf. +45 55 54 50 20
E-mail: info@rallycenteret.dk
CVR-nummer: 52860318

Betaling:
Alle priser på Rallycenteret.dk er inkl. moms og andre afgifter. Når du handler hos Rallycenteret indgås aftalen på dansk. Priserne er dagspriser.
Faktura fremsendes på email hvor du kan se momsen udspecificeret.
På rallycenteret.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron. Rallycenteret Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.
Vi hæver først beløbet på dit kort, når ordren forlader vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt under købet.

Levering:
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS Pakkelevering.
Afhentning på vores adresse.
Forventet leveringstid på lagervarer er 1-2 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
Du modtager email med forventet leveringstids på ikke lagervarer.

Rallycenteret Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Ansvaret overgår til modtager ved kvittering for modtagelse eller når GLS har afleveret pakken på det aftalte sted. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

– har modtaget din vare
– får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
– får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til shop@rallycenteret.dk eller ringe på 55545020.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Der har været monteret dæk på fælge.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

J.A Rally-Udstyrscentret ApS
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.rallycenteret.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du har en reklamation skal du kontakte os enten på tlf: 55545020 eller på email: shop@rallycenteret.dk
Så vil vi tage reklamationen under behandling og informere dig om det videre forløb.

I tilfælde af at varen skal retur kan vi arrangere afhentning.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afhentning.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i Rallycenteret Webshop har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.rallycenteret.dk er

J.A Rally-Udstyrscentret ApS
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
CVR-nummer: 52860318

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte
dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Som registreret hos Rallycenteret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rallycenteret via e-mail shop@rallycenteret.dk.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 55545020 (mandag-torsdag 8-16.30 fredag 8-15.30) eller shop@rallycenteret.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:
Rallycenteret Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.